Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

Μιχάλης Β. Τορνάρης

Υπεύθυνος Κατασκευών και Υποδομών, Όμιλος Affidea

Μιχάλης Β. Τορνάρης
Μιχάλης Β. Τορνάρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).

Μεταξύ 1993-1997 εργάσθηκε στην DEPA-PLE ως Μηχανικός Διασφάλισης Ποιότητας και Διευθυντής Κατασκευής σε Έργα Φυσικού Αερίου

Στη συνέχεια είχε την θέση του Supervisor Ανάπτυξης Δικτύου και Συντήρησης στην Vodafone Ελλάδας και την Vodafone Egypt. (1997-2002).

Μεταξύ 2002-2005 συμμετείχε στην Ολυμπιακή Οργανωτική Επιτροπή της Αθήνας (ATHOC 2004) ως Διευθυντής Τμήματος Τεχνολογίας Εγκαταστάσεων, υπεύθυνος για την υλοποίηση και πιστοποίηση των αποτελεσμάτων των Αγώνων Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενέργειας

Από το 2005 έως το 2016 ο Τεχνικός Διευθυντής της CTA SA ασχολήθηκε με το συντονισμό των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών, των κατασκευών και των υπηρεσιών συντήρησης σε διάφορα κτίρια (οικιστικά κτίρια, γραφεία, αποθήκες, τηλεπικοινωνιακά κέντρα, αλυσίδες καταστημάτων και νοσοκομεία).

Από το 2011 έως το 2014 παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητές του ήταν Επιθεωρητής της TUV Rhineland για το Σύστημα Ποιότητας 50001/2011 και Energy Systems Planner Freelancer της GIZ στα Τίρανα της Αλβανίας.

Στην Affidea είναι από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Σύνοψη Παρουσίασης
Εικαστικές Παρεμβάσεις και οργανικές φόρμες στα Κέντρα Πρωτοβάθμιας Υγείας

Mural Affidea Κηφισιάς: Εκεί που η ποιότητα συναντά την αισθητική στην υπηρεσία και στην άνεση των εξεταζόμενων.

Ακόμη μια πρωτοτυπία από την Αffidea Ευρωιατρική η οποία καταφέρνει να συνδυάζει με αρμονία το μοντέρνο design και τις κομψές εγκαταστάσεις με την υπερσύγχρονη τεχνολογία και την απαράμιλλη αισθητική. Η Affidea, έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, υιοθετεί την πρακτική της τοιχογραφίας με στόχο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την συνολική εμπειρία των εξεταζόμενων από την επίσκεψή τους στα διαγνωστικά της κέντρα. Η διαμόρφωση και η εφαρμογή ενός θετικού, χαλαρωτικού και ελκυστικού κλινικού περιβάλλοντος έχει αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά το άγχος και την αγωνία των ασθενών τόσο κατά τη διενέργεια της εξέτασης, όσο και κατά τη διάρκεια της αναμονής.

Η σύλληψη και η δημιουργία της συγκεκριμένης τοιχογραφίας είναι της Ναταλίας Μαυρωτά και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από την Affidea. Μέχρι στιγμής έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη τοιχογραφία στο αρχιτεκτονικό κόσμημα του πολυδύναμου διαγνωστικού κέντρου της Affidea στην Κηφισιά, ενώ αναμένεται να γίνει και μία ακόμα μεγάλη τοιχογραφία σε άλλο κέντρο. Πρόκειται για τοιχογραφίες που είναι πραγματικά έργα τέχνης!

«Η βασική ιδέα για τη δημιουργία της τοιχογραφίας είναι αφενός να δοθεί ευκαιρία σε νέους δημιουργούς με φρέσκιες ιδέες να ξεδιπλώσουν τις δημιουργίες τους και από την άλλη να “ντύσουμε” τα κέντρα μας με μηνύματα συμβατά με την ταυτότητά μας και το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας που θέλουμε να παρέχουμε. Στόχος μας ακόμα είναι τα έργα αυτά να αποτελέσουν σημεία ενδιαφέροντος για τους εξεταζόμενους. Βάζοντας χρώμα στους τοίχους, επιχειρούμε να δώσουμε ερεθίσματα και μέσα από τις οργανικές φόρμες να τονίσουμε τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της Affidea» σχολιάζει ο Υπεύθυνος Κατασκευών και Υποδομών του Ομίλου Affidea κ. Μιχάλης Τορνάρης.

Και προσθέτει «Η ίδια πρακτική φιλοδοξούμε να εφαρμοστεί όχι μόνο στα διαγνωστικά κέντρα της Affidea Ελλάδος, αλλά και σε αυτά στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης όπου έχει παρουσία η Affidea. Το ότι αυτή η ιδέα να συνδέσουμε τον πολιτισμό και τη δημιουργία με τον χαρακτήρα της Affidea εκπορεύεται από την Affidea Ελλάδος, μας κάνει πραγματικά υπερήφανους».

TAKEAWAY KEYS
  • Διαφοροποίηση από το τυπικό περιβάλλον αναμονής
  • Πως οι «εικαστικές πινελιές» μπορούν να δημιουργήσουν περιβάλλον χαλάρωσης
  • Οι Επιχειρήσεις Υπηρεσιών Υγείας στηρίζουν και αποκομίζουν κέρδη από τον Πολιτισμό

Ομιλητές

Georgette Alithinos H Georgette Alithinos είναι European Director στην IAC, επικεφαλής της LYC Global που διαχειρίζεται την Luxury Yacht Concierge στη μαρίνα του Φλοίσβου, μια εταιρεία που καινοτομεί στο yacht concierge
Νίκος Βαρβαδούκας Ο Νίκος Βαρβαδούκας, Chief Omnichannel Officer στην Cosmos Sport, δραστηριοποιείται στο omnichannel marketing και στο commercial με μεγάλη επιτυχία στο Retail (GERMANOS, PUBLIC) , σε διεθνή FMCG brands (DIAGEO, APIVITA) και σε e-Commerce Start Ups (e-Satisfaction.com & Athenda.com).
Γιώργος Βελλίδης O Γιώργος Βελλίδης είναι Senior Marketing Manager στην TEMES και είναι υπεύθυνος για τo Destination, Golf και Real Estate μάρκετινγκ της Costa Navarino με εξειδίκευση στο μάρκετινγκ περιεχομένου και το προσωποποιημένο μάρκετινγκ και υπηρεσίες.
Ντέμη Δημητρακοπούλου Η Ντέμη Δημητρακοπούλου δημιούργησε το συγκρότημα παραδοσιακών κατοικιών Νηνεμία, λίγο πιο έξω από την πόλη του Καρπενησίου, στην περιοχή Ποταμιά Βουτύρου, μέσα σε ένα λιβάδι στην κοιλάδα του καρπενησιώτικου ποταμού.
Χρυσούλα Δημητρίου Η Χρυσούλα Δημητρίου είναι Τομεάρχης της Διεύθυνσης Στρατηγικής Δικτύου Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας, με κύριο αντικείμενο την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης και αξιοποίηση της πελατείας των Καταστημάτων, τη βελτιστοποίηση της γεωγραφικής παρουσίας και της αναδιαμόρφωσης του λειτουργικού μοντέλου του Δικτύου Καταστημάτων.
Ειρήνη Ευφραιμίδη H Ειρήνη Ευφραιμίδη, Διευθύντρια Marketing της PLAYMOBIL Hellas, κατέχει Διδακτορικό Τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και αφού εργάστηκε σε διάφορες εταιρίες όπως η Ergon, η Sanitas και η Numil, συγκατοικεί με τα χαμογελαστά ανθρωπάκια PLAYMOBIL από το 1994.
Αθηνά Καλαντζή H Αθηνά Καλαντζή είναι Head of Digital Strategy & Customer Care για το IQOS της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, στην οποία εργάζεται από το 2008 έχοντας αναλάβει διαφορετικές θέσεις. Σπούδασε ψυχολογία και κοινωνικές επιστήμες, ενώ έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο χώρο της έρευνας καταναλωτή.
Κωνσταντίνος Καραθανάσης Ο Κωνσταντίνος Καραθανάσης έχει ασχοληθεί με επιτυχία με το Rebranding Προϊόντων και Εταιριών, τον σχεδιασμό και το λανσάρισμα νέων προϊόντων, τα προγράμματα Loyalty καθώς και με τις Πωλήσεις σε Retail και Β2Β.
Χρήστος Καρακασίδης O Χρήστος Καρακασίδης ίδρυσε μαζί με τη Μαρία Καρακασίδου τον Μη Κερδοσκοπικό φορέα TheHappyArt, με στόχος την επανατοποθέτηση των ΑμεΑ υπό νέα δυναμική και ώθηση στην κοινωνία. Εργάζεται στην εταιρεία Information Systems Impact ως Professional Services Manager.
Χρήστος Κατρισιώσης Η διαδρομή του στον όμιλο ΟΤΕ ξεκίνησε το 2005 ως Σύμβουλος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης.Το 2008 διετέλεσε Team Leader στο Group Sales Fixed_Telephony_and_xDSL,ενώ τα επόμενα έτη τέθηκε επικεφαλής του OTE Save Desk Department και της ομάδας COSMOTE Telesales & CS (2009-10).
Ηλίας Κατσούλης O Ηλίας Κατσούλης ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος στην Daikin Hellas το 2014. Νωρίτερα είχε διατελέσει γενικός διευθυντής στην ίδια εταιρεία από το 2012 και Product Manager Refrigeration στην Daikin Europe από το 2010.
Μαρία Κολοκυθά Η Μαρία Κολοκυθά είναι HR Manager στην DPAM και τα τελευταία χρόνια επικεντρώνεται σε θέματα talent management, coaching και σε projects που συνδέουν το HR με τους στόχους και το όραμα της εταιρείας.
Παντελής Κονταξάκης Ο Παντελής Κονταξάκης, με μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, καθώς και στον τραπεζικό κλάδο, από το 2014 έχει αναλάβει τη θέση του CEO στον Όμιλο Εταιρειών της Χρυσής Ευκαιρίας.
Βαρδής Κορδεράς Ο Βαρδής Κορδεράς είναι από το 2003 Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του Kord Group, ενώ σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχοντας αποκτήσει εξειδίκευση στην επιλογή, εκπαίδευση και ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.
Γιάννης Κωτούλας Ο Γιάννης Κωτούλας διετέλεσε αντιδήμαρχος στον Δήμο Τρικκαίων, ενώ το 2016 ανέλαβε τη διοίκηση της e-trikala, με στόχο την έξυπνη χρήση της τεχνολογίας και της καινοτομίας στην υπηρεσία του πολίτη.
Μαρία Μαυρουδή H Μαρία Μαυρουδή ξεκίνησε με τη συνεργάτιδα και φίλη της, Καρολίνα Αλκαλάι, μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα, το Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, και με τον τρόπο αυτό έδωσαν πνοή στο παιδικό τους όνειρο.
Γιώργος Μπαμπαλιάρης Ο Γιώργος Μπαμπαλιάρης εργάζεται σε εταιρείες σε θέσεις ευθύνης για περισσότερα από 25 χρόνια και τα τελευταία 17 ως εκπαιδευτής ενηλίκων και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Customer Loyalty, Customer Experience, Πωλήσεων, Marketing, Εξυπηρέτησης πελάτη, Πιστότητας Πελάτη, Διοίκησης Ομάδας κ.ά.
Γιώργος Πιερράκος Ο Γιώργος Πιερράκος είναι υπεύθυνος για θέματα ποιότητας και υπηρεσιών πληροφοριών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Νάνσυ Σαραντίδου H Νάνσυ Σαραντίδου είναι η Head Trainer της Fresh Line, ενώ εργάστηκε ως Beauty Consultant σε εταιρίες καλλυντικών όπως η Kanebo, η Estée Lauder και η Lancôme σε μεγάλα πολυκαταστήματα της Αγγλίας, όπως το Selfridges, το Harvey Nichols και το John Lewis.
Άννα Στεργίου H Άννα Στεργίου είναι National Boutique Manager στη Nespresso Hellas, έχοντας ανοίξει 4 νέες Boutiques στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, διπλασιάζοντας το δίκτυο των Nespresso Boutiques. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2014.
Μαριέλ Τόμας Με περισσότερα από 22 χρόνια εμπειρίας και έχοντας περάσει από όλα τα τμήματα, συμπεριλαμβανομένου του Οικονομικού, του IT και των Logistics, η Μαριέλ Τόμας είναι πλέον υπεύθυνη για τις Πωλήσεις, το Marketing και την Γενική Διεύθυνση της Stanley Black & Decker.
Μιχάλης Β. Τορνάρης Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).
Λίλιαν Τσέρτου Η Λίλιαν Τσέρτου είναι Σύμβουλος Εκπαίδευσης Στελεχών και εισηγήτρια σε θέματα Ηγεσίας, Πωλήσεων και Coaching. Έχει σχεδιάσει και έχει συμβάλλει στο σχεδιασμό σημαντικού αριθμού προγραμμάτων για πολλές μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις με εξαιρετική επιτυχία.
  • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2008 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team